vrijdag 9 mei 2014

zaterdag 7 juni 2014

Een ontmoeting tussen muziek en verbeelden

Een workshop door beeldend kunstenaar en illustrator Mieke de Haan.

Mieke de Haan weet binnen haar vrije werk en haar illustraties als geen ander verschillende werelden verrassend met elkaar te verbinden.  Haar tekeningen zijn rijk van inhoud, vorm, kleur en textuur en zetten niet zelden de wereld op zijn kop. Haar enorme gedrevenheid en passie voor creĆ«ren blijkt uit haar dagelijkse beeldblog en uit de vele projecten waaraan zij meewerkt. Ze was gastdocent aan diverse academies. In contact met Mieke is het onmogelijk om niet aangestoken te worden door haar warme enthousiasme voor mensen, beeld en muziek. In deze workshop verbindt ze de beleving van muziek aan tekenen met plezier.

"Muziek is beweging en emotie. Tijdens deze workshop wordt je ondergedompeld in diverse muziekstijlen en laten we de emoties die deze muziek oproept dansen op papier. De emotie die je ervaart tijdens de muziek wordt beeld. Het gaat om persoonlijke beleving, om het ervaren en het doen, daarbij is het  uiteindelijk onbelangrijk of het beeld ook 'mooi' is"

Ervaring met tekenen of muziek zijn niet noodzakelijk en materiaal is aanwezig.

datum en tijd: zaterdag 7 juni van 11.00 tot 13.00 uur. Inloop van af 10.30 met koffie en thee. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een (vegetarische) soep en een super lekker & voedzaam noten-broodje van BioBite.
locatie: Leeghwaterstraat 43a, Hilversum
max. aantal deelnemers: 15
kosten: 20,- euro inclusief lunch (kennismakingsprijs)
inschrijven: stuur voor 6 juni een email aan esther@esthersluiter.nl
links naar Mieke de Haan: http://miekedehaan.blogspot.nl/
en: www.miekedehaan.nl